H o l y S m o k e Sällskapet Smoking Barrels Katrineholm

8 januari, 2017

Årets – Whiskyprovning, den 11 februari

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 17:19

Hej!

Hösten 2014 hade Last Great Malts världspremiär vilket gav oss möjlighet att upptäcka dolda skatter från destillerierna Aberfeldy, Aultmore, Craigellachie och The Deveron. På besök från Skottland kommer Last Great Malts Ambassador Jamie MacDonald, som har lång erfarenhet av och kunskap om maltwhisky. Han ledsagas av Bacardi’s Brand Ambassador Erland Gunnarsson och tillsammans bjuder de på en underhållande kväll med whisky i fokus. Enligt vissa bland det bästa man kan lyssna till i whiskysammanhang!

Lördagen den 11/2 är det alltså dags att lyssna till dessa herrar och prova whisky under deras ledning. Följande whiskysorter kommer att provas: Craigellachie 17 år, Aultmore 12 år, Aberfeldy 16 år, Aberfeldy 21 år samt The Deveron 12 år. Någon överraskning utlovas också.

Därefter bjuds som vanligt på middag. Mer detaljer kring menyn kommer inom kort.

Vi kommer att vara vid Strandvik, DHR:s sommarhem på Strandvägen i Katrineholm och provningen startar kl 18. Insläpp från 17.00.

Priset är denna gång 450 kr för medlemmar och 600 kr för gäster och det inkluderar provning och middag. Betalningsanmodan skickas som vanligt ut på mail några veckor innan provningen.

För att anmäla dig och eventuella gäster maila till info@smokingbarrels.se. Vi vill ha namn och mailadress till samtliga anmälda och anmälan är bindande! 

Observera att provningen kommer att vara öppen för andra klubbar i närområdet och därmed är sista anmälningsdatum för vår klubbs medlemmar 25:e januari! Därefter släpps övriga intresserade in enligt kölista.

Välkomna!

Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Powered by WordPress