RSS
 

Archive for februari, 2017

Whisky – Öl – Mat, 25 mars

24 feb

25 mars är  det dags för en provning igen och denna gång blir det en smakupplevelse utöver det vanliga. Var vänliga att vidarebefordra inbjudan till andra som kan vara intresserade. Har bifogat en PDF att skriva ut och klä anslagstavlorna med.

Provningen denna gång består av 4 olika maträtter som serveras med passande öl och whisky därtill. Menyn (med reservation för ändringar) ser ut så här:

Förrätt:
Kallrökt lax med friterad kapris, örter och smörstekt levainbröd serveras med en ljus lager och en elegant och maltig whisky med fin fatkaraktär

Mellanrätt:
Mini pulled pork slider med cheddarboll serveras med en IPA och en söt men kraftig Speyside-whisky

Huvudrätt:
Bakad fläsksida med morotspuré och ingefärssky serveras med veteöl och en aning rökig sherrylagrad fruktbomb till whisky

Efterrätt:
Mörk chokladcréme med körsbär och maltbrownie (bakad på choklad- och karamellmalt) serveras med en stout och en lätt, fruktig och söt dessertwhisky

Pris för medlemmar: 395:-

Pris för gäster: 595:-

Anmälan sker till info@smokingbarrels.se senast 10:e mars!

Välkomna önskar provningsgruppen!

Lennart, Tomas, Jonny, Magnus, Fredrik och Johan

Affisch  Inbjudan_170325

Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

www.smokingbarrels.se