H o l y S m o k e Sällskapet Smoking Barrels Katrineholm

14 april, 2017

Årsmöte den 6 maj. Glöm inte

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 09:39
PLATSER KVAR!! 
Lördagen den 6/5 är det dags för årsmöte samt efterföljande whiskyprovning. Dagordning för årsmötet är bifogad och alla eventuella motioner och förslag bör skickas till styrelsen snarast möjligt.
Dagordning årsmöte 17-05-06
 
Årsmötet har sin början kl 17 och därefter kör vi igång whiskyprovningen. Provningen kommer att hållas av studiecirkelns medlemmar och temat denna gång är whisky från olika regioner/länder/områden. Var och en i studiecirkeln väljer en region och presenterar en whisky därifrån. Studiecirkeln agerar även provningsgrupp denna gång.
 
Vi kommer att vara på Skobes. Prislappen är den vanliga, 350 kr för medlemmar och 500 kr för gäster. Efter provningen kommer att bjudas på pizza och baren har som vanligt öppet med ett brett ölsortiment och lite god whisky från tidigare provningar.
 
Sedvanligt i anslutning till årsmötet är att vi även har ett lotteri där vinsterna består av blandade whiskyrelaterade ting och framförallt slattar ifrån baren.
 
Anmäl er som vanligt genom att skicka mail till info@smokingbarrels.se så återkommer vi med betalningsanmodan några veckor innan provningen.
 
Välkomna!
 
Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

Powered by WordPress