H o l y S m o k e Sällskapet Smoking Barrels Katrineholm

23 april, 2018

Årets whiskymiddag den 19 maj

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 07:42

Nu är det äntligen dags för årets whiskymiddag i Sällskapet Smoking Barrels, en smakfull 4-rätters middag där det bjuds på en öl och en whisky till varje rätt. Förra gången vi anordnade detta evenemang så blev det succé och mycket talar för att det kan bli så igen. Efter middagen öppnar baren med ett bra urval av öl och whisky och skulle ni mot förmodan fortfarande vara hungriga så finns diverse snacks och tilltugg att köpa där. Baren tar kontanter eller Swish.

 
Inbjudan till provningen finns bifogad som pdf med detta mail och där hittar ni övriga detaljer. Skriv gärna ut denna och häng upp på era respektive arbetsplatser och sprid den gärna vidare via mail också. Vi sätter till att börja med ett tak på 70 biljetter så först till kvarn gäller.
Sällskapet kommer att hålla årsmöte innan och där kommer separat kallelse att skickas ut inom kort. Observera att anmälan sker via mail denna gång och att den är bindande. Betalningsanmodan går ut strax efter en mottagen anmälan. I anmälan vill vi ha namn och mailadress till samtliga anmälda.
 
Länk till inbjudan.  Inbjudan
 
Väl mött den 19/5!!
 
Styrelsen
Sällskapet Smoking Barrels

Första kvartalsbrevet 2018

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 07:36

Klicka på länken för att läsa

Kvartalsbrev nr 29

Powered by WordPress