Kategorier
Okategoriserade

Provning den 6 februari

Hej alla

Nu är det dags för whiskyprovning igen och denna gång kör vi ett lite lyxigare tema. Whiskyn vi kommer att prova är 20-25 år och det handlar om enbart importerade sorter, alltså inget ni hittar i Systembolagets sortiment. Sorterna finns dock kvar att beställa från importören och hittar ni någon favorit så kommer vi att kunna ta upp en beställning efter provningen. Vi kommer att köra provningen blint och det är jag (Johan) som är provningsledare denna gång.

Provningen är den 6 februari och börjar kl 18.00 och efter det bjuds på mat (meddela eventuella allergier och andra önskemål). Baren håller öppet och tillhandahåller lite öl samt några tidigare whiskysorter.
Lokal är ännu ej bestämd så vi återkommer med mer detaljer längre fram.

Provningen kostar som vanligt 350 kr för medlemmar och 500 kr för gäster. Medlemmar har förtur fram till sista anmälningsdag som är den 27:e januari. Därefter släpps gäster in enligt gällande kölista.

Anmäler dig gör du genom att svara på detta mail så kommer betalningsinstruktion i retur!

OBS! Provningen samarrangeras med Katrineholm Beer Society som kommer att ha styrelsemöte och ölprovning några timmar innan vi startar. Har du tidigare varit med så kommer du att få separat kallelse.
Tycker du att detta låter intressant att delta på så maila till mig på c.johan.karlsson@gmail.com så skickar jag mer information.

Välkommen!

Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *