Kategorier
Okategoriserade

2 april, provning med tävling

Hej alla whisky lovers!

Den 2 april är det dags för en ny provning, denna gång har jag fått äran att leda detta arrangemang. I denna provning kommer det att finnas med en liten tävling:

– Provningen är blind, detta innebär att ingen vet vad vi har provat förrän provningen är klar.

– Ni för anteckningar som vanligt över hur ni upplever de olika whiskysorterna som provas.

– Tävlingen består av att du ska lista ut vilket distrikt eller land whiskyn kommer ifrån.

Det kommer att vara 7 olika whiskysorter, dessa 7 har sitt ursprung från något av Skottlands olika whiskydistrikt eller från ett specifikt land. Den av er som har alla rätt på detta kommer att få ett litet pris. Om det skulle vara så att det är några som har samma poäng så finns det även en utslagsfråga.

Provningen är den 2:a april och vi börjar kl 18.00. Efter det att vinnaren utsetts bjuds på mat (meddela eventuella allergier och andra önskemål). Baren håller öppet och tillhandahåller lite samt några tidigare whiskysorter.

Lokal: Vi kommer att vara i HSB:s medlemslokal bakom ICA Nära. Samma lokal som sist, hörnet av Linnévägen och Jägaregatan, adress: Jägaregatan 25. Se karta. Port kod 9052, gäller denna kväll

unnamed

Som vanligt kostar det 350 kr för medlemmar och 500 kr för gäster. Medlemmar har förtur fram till sista anmälningsdag som är den 24 mars. Därefter släpps gäster in enligt gällande kölista.

Anmäler dig gör du genom att maial till info@smokingbarrels.se

Vänligen,

Göran Svarén, provningsledare

 

OBS! Provningen kan bli ett samarrangemang med Katrineholm Beer Society som då håller ölprovning några timmar innan vi startar. Har du tidigare varit med så kommer du att få separat kallelse till detta. Tycker du det låter intressant att delta så maila till info.khbeers@gmail.com så skickar vi mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *