25 mars är det dags för en provning igen och denna gång blir det en smakupplevelse utöver det vanliga. Var vänliga att vidarebefordra inbjudan till andra som kan vara intresserade. Har bifogat en PDF att skriva ut och klä anslagstavlorna med.
Provningen denna gång består av 4 olika maträtter som serveras med passande öl och whisky därtill. Menyn (med reservation för ändringar) ser ut så här:
Förrätt:
Kallrökt lax med friterad kapris, örter och smörstekt levainbröd serveras med en ljus lager och en elegant och maltig whisky med fin fatkaraktär
Mellanrätt:
Mini pulled pork slider med cheddarboll serveras med en IPA och en söt men kraftig Speyside-whisky
Huvudrätt:
Bakad fläsksida med morotspuré och ingefärssky serveras med veteöl och en aning rökig sherrylagrad fruktbomb till whisky
Efterrätt:
Mörk chokladcréme med körsbär och maltbrownie (bakad på choklad- och karamellmalt) serveras med en stout och en lätt, fruktig och söt dessertwhisky
Pris för medlemmar: 395:-
Pris för gäster: 595:-
Anmälan sker till info@smokingbarrels.se senast 10:e mars!
Välkomna önskar provningsgruppen!
Lennart, Tomas, Jonny, Magnus, Fredrik och Johan
Affisch Inbjudan_170325
Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels