RSS
 

2025 blir Smoking Barrels 20 år

07 okt

..och det kommer vi att fira med en egen klubb buteljering. Faten är 1 st 55 liters PX-fat fyllda med rökig High Coast-whisky. Whiskyn kommer vid buteljerings tillfället att ha en ålder av 5 år, alltså ganska ung men med en vad vi tror perfekt balans mellan sherry och rök.
En andel består av 2 buteljer á 50cl. Köper du två andelar får du alltså 4 buteljer, tre andeler ger 6 buteljer och så vidare. Priset per butelj blir någonstans mellan 6-800 kr, därmed kostar alltså varje andel cirka 1200-1600 kr.
Sammanställning pågår och så fort vi vet mer återkommer vi så klart med mer information, prisbild och så vidare. Det slutliga priset kommer dock inte att kunna presenteras förrän vid buteljeringen 2025.

Har ni inte redan anmält er så har ni fortfarande chansen i några dagar till. Den 15/11 stänger vi erbjudandet! Det är nu också möjligt att boka in sig på fler andelar och har du redan skrivit upp dig på en andel och vill ha fler så maila oss så ordnar vi det. Jag avvaktar eventuella nya intresserade och skickar om någon vecka ut en bekräftelse till er alla. Ett avtal kommer då att finnas bifogat och det behöver ni skriva ut och skriva under och lämna till oss eller scanna in och skicka på mail.
Observera att ett medlemskap i klubben är ett krav för att kunna köpa en andel och medlemsavgiften ska finnas registrerad på sällskapets konto.

Vill ni veta mer om att äga fat hos High Coast så läs mer på följande länk:
https://highcoastwhisky.se/aga-ett-whiskyfat/

Även om vi som klubb äger fatet gemensamt så är det var och en som anmäler sig och skriver på kontraktet, som står som ekonomisk ansvarig för sin andel. Även om man avslutar sitt medlemskap så har man fortfarande betalningsansvar för sin andel. Men mer om detta kommer att kunna läsas om i det kontrakt som sänds ut till alla som anmäler sig. Först när ni godkänt och skrivit under kontraktet så är ni betalnings ansvariga för er andel i fatet, fram tills dess att fatet har buteljerats i sin helhet.

Observera att detta är enda chansen att få ta del av erbjudandet. Flaskorna som buteljeras 2025 lagom till vårt 20-årsjubileum kommer endast att tillfalla de som köpt en andel. Om det blir några flaskor över så kan de förstås hamna i vår bar, men detta är inget som vi kan lova. Så ta chansen nu och teckna dig på en andel!
Anmälan sker i följande webbformulär:
https://forms.gle/cgwsNARMBD2Z662Q6

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

 
No Comments

Posted in Nyheter

 

Leave a Reply