RSS
 

Holy Smoke november 2019

31 okt

Hej,
Det är många bollar i luften och många datum att hålla reda på så här kommer en liten påminnelse till alla vad som gäller framöver.

Spirit of Hwen
Whiskyprovning med Anders Reinholdsson. Anmälan på mail till info@smokingbarrels.se senast 3/11. Till er som anmält er, bekräftelse skickas ut efter detta datum!
SWF#31 – Tomintoul.
Nästa buteljering är här och senast torsdag den 30/10 behöver vi din beställning på mail. Till er som beställt andelar, bekräftelse skickas ut efter detta datum!
High Coast klubb buteljering
Vi har köpt ett fat från High Coast och från det kommer andelar att säljas. Den 20/10 löpte anmälningstiden ut men nu öppnar vi upp formuläret igen för er som vill köpa fler andelar. Har ni skrivit upp er på en andel redan så behöver ni inte göra det igen. Den 15/11 stängs erbjudandet ner igen och därefter sammanställer vi och skickar ut mer information till alla intresserade.
Malt Whisky Yearbook 2020
Erbjudandet om årets bok om whisky skickades ut den 9/10 och löper till den 1/12. Bekräftelse på din beställning skickas på mail efter detta datum. Beställning görs i princip samma dag så att vi med säkerhet kan få böckerna innan jul.
Medlemsavgift
Året närmar sig sitt slut med bara två månader kvar. Vi uppmanar därmed alla medlemmar att betala in medlemsavgiften för 2020, 300 kronor. Vi ser helst att betalningen är oss tillhanda den 30/11. Konto 790-0194 clearingnummer 6604
Lite övrigt…
Samtidigt vill jag passa på att tacka för bra feedback från tidigare provningar och många bra förslag inför nästa år. Vi efterlyste tidigare förslag på provningsteman och det har vi fått med besked – mängder av roliga upplägg finns nu för planering nästa år. Både ris och ros har vi fått och det uppskattas. Vi kommer att nästa år införa en enkät där man efter varje provning anonymt kan lämna sina synpunkter.

Vårt medlemsregister och tillhörande funktioner kommer också att lyftas över till A-Förening.se där vi nu har konto. På sikt kommer detta att underlätta då många administrativa funktioner kan automatiseras i mycket högre grad än idag
Vi kan också nämna att vi håller på att byta bank, från Handelsbanken till Länsförsäkringar Bank. Mer information om det kommer senare.
Johan Karlsson
Evenemangssamordnare Sällskapet Smoking Barrels

 
No Comments

Posted in Nyheter

 

Leave a Reply