H o l y S m o k e Sällskapet Smoking Barrels Katrineholm

17 april, 2016

Anmäl er till provning den 14 maj.

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 22:02

Lördagen den 14/5 kör vi provning på temat ö-whisky, en favorit i repris men med buteljeringar som ni troligen inte kommit i kontakt med tidigare. Det blir 5 sorter som vanligt och därefter kommer vi äta något gott ifrån Knattebo Catering.

Ni som anmält er till kommande whiskyprovning kommer att få en bekräftelse och betalningsanmodan inom kort.

Snabba på och anmäl er, det finns platser kvar ännu!! Kolla med Johan om ni anmäler er efter den 1 maj, fungerar säkert men gör en koll.

Pris:
Eftersom vi kör rätt så exklusiv whisky denna gång så kommer priset att höjas något. Provningen kostar istället 400 kr för medlemmar och 550 kr för gäster.

Detaljer som lokal och tider är ännu ej bestämda utan skickas ut i senare utskick. Sista anmälningsdag är 1/5 och antalet platser är begränsat till 35. Observera att anmälan är bindande och du anmäler dig denna gång på ett helt nytt sätt! Klicka på länken nedan och du kommer till ett formulär – där skriver du i namn, mailadress och eventuella önskemål:

Anmälan:
http://goo.gl/forms/gTaOyfruag

Då blir du automatiskt anmäld och vi kommer senare att skicka ut mer info och betalningsanmodan till dig. Även gäster anmäler sig på detta sätt men plats kan inte garanteras förrän efter sista anmälningsdag. Observera att vi provar att anmäla oss på detta sätt, om det finns tekniska begränsningar så kommer vi att återgå till det mer traditionella sättet!
Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

”Romkalendern”

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 21:00

Hej alla,

Kom på att det vore trevligt att testa lite olika rom-sorter men hade inte riktigt resurser och tid för att sätta ihop en julkalender med rom. Hörde då av mig till Magnus Fagerström och han kunde förstås inte motstå idéen. Erbjudandet kom nästan direkt:

Julkalender med 24 olika sorters rom, 3 cl i varje flaska, inklusive miniatyrflaskor – 1100 kr. Detta ska betalas senast 31/5. Eventuell frakt tillkommer, det vill säga – hämtar man inte sina flaskor själv nere i Skåne så dyker de upp i brevlådan för en extra kostnad av cirka 150 kr. Det betalas vid leverans som sker i slutet av oktober, i god tid innan julkalendern.

Varje dag under december fram till julafton presenteras sedan en ny romsort på nätet. Låter det intressant så hör av dig snarast till mig (eller direkt till Magnus om du känner honom sedan förut). BINDANDE anmälan gäller!

mvh Johan

7 april, 2016

Den 2 april

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 19:56

Halloj alla

Hoppas alla är nöjda med provningen som var en liten tävling.

Jag lovade att lägga ut sorterna på hemsidan, här är de med best nr och länkar

Klicka på länken så får ni all info

2 april whisky

PS.
Glöm inte provningen den 14 maj

Göran S

Powered by WordPress