H o l y S m o k e Sällskapet Smoking Barrels Katrineholm

21 mars, 2019

Holy Smoke 2, 2019

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 08:57

Hej alla,
Tyvärr kommer inte årets middag att kunna äga rum den 25 maj. Detta beror på det låga intresset men också på att det krockar med andra populära evenemang. Vi tittar istället på att genomföra middagen i höst istället.
De provningsdatum som vi tidigare nämnt, den 27/4 och den 25/5 kommer troligen att bli ett tillfälle istället och att vi då försöker få till ett årsmöte också. Styrelsen tittar på nytt datum, någon gång i början på maj, och återkommer snarast med kallelse och inbjudan.
Vi har fått en del nya medlemmar den sista tiden och jag vill påminna om att vi behöver ha en korrekt adress till er alla och att ni mailar oss om det blir några förändringar. Annars är det stor risk att ni inte får er utlovade prenumeration på Whisky & Bourbon. Det kan också ta ett tag innan prenumerationen hoppar igång, på grund av att vi uppdaterar kvartalsvis enligt tidningens önskemål. De av er som blev medlemmar under årets första kvartal kommer därmed att få tidningen från april och framåt, under förutsättning att vi fått er adress och att den stämmer.
Vi har ett antal medlemmar som inte är så aktiva i sitt Mailläsande och det kan ställa till problem eftersom vi behöver nå er ibland. Detta är dock inget unikt för vår förening utan är ett problem hos många. Det är därför viktigt att ni håller er ajour med föreningen på annat sätt, genom att prata med andra medlemmar eller kolla in vår hemsida emellanåt. Ni som finns på Facebook kan också få informationen via vår Facebook-sida.
Vårens SWF-buteljering står vi i kö för, vilket jag är lite sur över. Vi var nämligen bland de första att beställa men när beställningstiden sedan utökades till sista februari så nollades alla beställningar. Klubbarna uppmanades uppdatera sina beställningar innan sista februari vilket jag missade med några dagar, så våra beställda buteljer ligger nu i reservkön. Det är inte första gången det strular med SWF:s buteljeringar.
Höstens kalender kommer att sättas preliminärt inom kort – vi har åtminstone tre punkter på agendan: Box (High Coast), Edward Holmberg (Old Pulteney) och Japanprovning med Hasse. Mer info kommer…
Har ni frågor, synpunkter och önskemål så får ni gärna maila de till oss på info@smokingbarrels.se.
Johan KarlssonEvenemangssamordnareSällskapet Smoking Barrels

2 mars, 2019

INSTÄLLT! Mat & Whisky 25 maj

Filed under: Okategoriserade — Goran @ 16:11

Vi går här ut med en preliminär inbjudan till mat, whisky och öl den 25/5 i år.
Menyn är ännu inte klar så den kommer att meddelas senare, men som vanligt så handlar det om en 4-rätters meny av hög klass. Varje rätt kommer noggrant kombineras med ett glas öl och en liten whisky – där kombinationen ska hjälpa till att lyfta rätten och smakerna till nya höjder.
Eftersom många detaljer återstår kan vi inte heller gå ut med något pris men räkna med någonstans 7-800 kr per kuvert.
Lokalen vi kommer att vara i är Odd Fellows och därmed så har vi ingen övre begränsning för antalet anmälda. Vi reserverar oss dock för att vi inte kommer att kunna genomföra evenemanget om vi blir för få anmälda.
Bindande anmälan sker via mail till katrineholm.event@gmail.com
OBSERVERA att alla anmälningar ska gå till denna mailadress och inget annat. Vi behöver ditt fullständiga namn samt mailadress. Anmäler du fler så behöver vi även deras namn och mailadresser.
Mer information skickas fortlöpande…

Välkomna!
Johan Karlsson, Fredrik Forss, Niklas Nystrand

Powered by WordPress