Kategorier
Okategoriserade

Årsmöte med whisky provning

Den 12:e september står whiskyprovning åter på schemat! Ni som kommer ihåg whiskyresorna vi gjort tidigare kommer att gilla denna provning – Hasse bjuder på en resa till Irland och Skottland med goda drycker därtill. Mer detaljer skickas ut så snart provningsgruppen kommit igång med sitt arbete.

Vi siktar på att börja kl 18.00 och årsmöte kommer också att hållas innan – separat kallelse skickas inom kort ut. Alla som deltar på årsmötet bjuds på en öl! Evenemanget kostar som vanligt 350 kr för medlemmar och 500 kr för gäster och för det får man whisky och mat. Vi satsar också lite extra på baren denna gång med ny whisky och öl så det vill du inte missa.

För att anmäla dig till provningen svarar du enklast på denna inbjudan via mail, senast 1/9. Vi behöver namn och mailadress om vi inte redan har det och det gäller speciellt för gäster. Observera att anmälan är bindande men att medlemmar har förtur fram till sista anmälningsdag. Därefter är anmälda gäster välkomna enligt kölista.
Betalningsanmodan till samtliga skickas ut när sista anmälningsdag varit och betalning ska sedan finnas på sällskapets konto senast det datum som nämns i anmodan.

Välkomna!

Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *