Kategorier
Okategoriserade

Avslutningsprovning. Fullbokad

Nu är vi fullbokade till provningen den 21/11. Ni som anmält er på mail kommer att få en slutlig bekräftelse på anmälan under veckan. Har ni inte betalt ännu så gör gärna det snarast!

Saknar ni betalningsanmodan, alltså mailet om att ni ska betala, så hör av er!

mvh Johan

Anmäl er snarast det är 12 platser kvar, den 19 oktober

Hej alla!
Den 21/11 genomför vi årets sista evenemang och det blir något utöver det extra. 10 år har vi funnits som sällskap och det behöver förstås firas. Vi kommer denna gång att vara i Odd Fellows lokal på Sveavägen (gamla Konsum) och gästas av bandet Dreams of Drams med Anders Gjörling i spetsen. Det blir skotsk folkmusik blandat med anekdoter, roliga historier och förstås riktigt god whisky. Provningen hålls av Anders under bandets uppträdande vilket gör det hela till något unikt. Därefter väntar middag och baren erbjuder en hel del gott att dricka därtill.

Länk Inbjudan

Vi har valt att ta ut ett pris på 450 kr för medlemmar och 600 kr för gäster, alltså lite dyrare än normalt. Taket för anmälningar är satt till 70 personer och det är datumet för anmälan enligt nedan som gäller. Medlemmar i sällskapet har förtur fram till sista anmälningsdatum. I mån av plats kommer vi även att tillåta andra klubbar att delta och de släpps då in tillsammans med övriga anmälda gäster.

Anmälan sker (och är bindande) till info@smokingbarrels.se senast 1:a november. I anmälan skall finnas namn och mailadress alternativt mobilnummer till samtliga anmälda personer. Därefter skickas betalningsanmodan ut. Mer information med tider och liknande kommer längre fram.

OBS! Bifogat hittar ni en affisch som ni gärna får sprida till så många ni kan. Skriv ut och häng upp på anslagstavlor, sprid till vänner och bekanta. The more the merrier…

Välkomna!

Johan Karlsson
Evenemangs samordnare
Sällskapet Smoking Barrels

www.smokingbarrels.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *