Kategorier
Okategoriserade

Anmäl er till provning den 14 maj.

Lördagen den 14/5 kör vi provning på temat ö-whisky, en favorit i repris men med buteljeringar som ni troligen inte kommit i kontakt med tidigare. Det blir 5 sorter som vanligt och därefter kommer vi äta något gott ifrån Knattebo Catering.

Ni som anmält er till kommande whiskyprovning kommer att få en bekräftelse och betalningsanmodan inom kort.

Snabba på och anmäl er, det finns platser kvar ännu!! Kolla med Johan om ni anmäler er efter den 1 maj, fungerar säkert men gör en koll.

Pris:
Eftersom vi kör rätt så exklusiv whisky denna gång så kommer priset att höjas något. Provningen kostar istället 400 kr för medlemmar och 550 kr för gäster.

Detaljer som lokal och tider är ännu ej bestämda utan skickas ut i senare utskick. Sista anmälningsdag är 1/5 och antalet platser är begränsat till 35. Observera att anmälan är bindande och du anmäler dig denna gång på ett helt nytt sätt! Klicka på länken nedan och du kommer till ett formulär – där skriver du i namn, mailadress och eventuella önskemål:

Anmälan:
http://goo.gl/forms/gTaOyfruag

Då blir du automatiskt anmäld och vi kommer senare att skicka ut mer info och betalningsanmodan till dig. Även gäster anmäler sig på detta sätt men plats kan inte garanteras förrän efter sista anmälningsdag. Observera att vi provar att anmäla oss på detta sätt, om det finns tekniska begränsningar så kommer vi att återgå till det mer traditionella sättet!
Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *