Kategorier
Okategoriserade

Holy Smoke sommar 2018

Inledning
Då är Sällskapet Smoking Barrels inne på andra halvåret av sitt 13:e år. Det är med största nöje vi kan säga att vi passerat rekord i antalet medlemmar – vi har idag tangerat 70 medlemmar och det är väl värt en applåd!? Vi sa i ett tidigare skede att vi skulle begränsa antalet medlemmar till just 70 därför att om alla är med på en provning så skulle det räcka precis med två flaskor whisky av varje sort. Nu är vi sällan så många och det är förstås rätt synd med tanke på vilken kvalitet vi har sett på provningarna på sista tiden. Vi ser därför inget hinder i att låta fler än 70 vara medlemmar i klubben.
    Mer kommer, det lovar vi. Rent smakmässigt kanske det blir svårt att slå årets whiskymiddag men vi ska göra allt för att det ska bli möjligt. Ni som inte var med kommer att få chansen nästa år istället, så klart vill vi göra en repris av detta vinnande koncept.
    Hösten kommer att bjuda på variation med en del olika teman och inriktningar. Kolla in kalendern längre ner i nyhetsbrevet för mer information.
 
Kommande provningar sommar och höst
Här kommer datum och information om de provningar som vi planerar för under året. Det kan förstås bli förändringar men vi försöker åtminstone hålla fast vid de datum som bestäms så alla kan planera i sina kalendrar.
 
2018-07-07 – Sommarprovning i Vingåker
Vår lilla filial i Vingåker bjuder på sedvanlig sommarprovning och temat denna gång är Taxfree-whisky. Inbjudan har skickats ut så skynda på att anmäla er. Efteråt ska det grillas.
 
2018-08-25 – American whiskey & BBQ
Vad sägs om lite gott grillat kött och några fina amerikanska whiskeys och bourbonsorter? Det är precis det vi planerar för och förhoppningen är att vi ska kunna vara i och utanför DHR:s lokal på Strandvägen. Mer detaljer samt inbjudan kring detta kommer inom kort.
 
2018-09-28 – Irländsk afton
Vi slår på stort och satsar på irländskt denna afton med inte bara whiskyprovning och irländskt inspirerad mat, utan även musikunderhållning från inga mindre än Double Inn. Vi kommer att testa en ny lokal för detta, nämligen Musikens Hus. Mer detaljer och officiell inbjudan kommer att skickas ut snart men se till att skriva in datumet i kalendern redan nu. Detta vill ni inte missa.
 
2018-11-17 – Avslutningsprovning
Få detaljer är klara men räkna med god whisky i alla fall. Vi har flera tänkbara alternativ till denna kväll – ett är ett svenskt tema, ett annat Glen Scotia med Anders Gjörling och mycket annat. Vi återkommer så fort vi vet mer.
 
Med önskan om fortsatt trevlig sommar!
 
Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *