Kategorier
Okategoriserade

Avslutningsprovningen

Nu har en bekräftelse gått ut via mail till samtliga som anmält sig till lördagens provning. Har du inte fått någon bekräftelse så är du alltså inte anmäld. Om du anser det vara felaktigt så hör av dig snarast på denna mailadress, så vi kan rätta till det.
Mail: info@smokingbarrels.se

Intresserad, kolla om det finns platser kvar

Mer info:

Vi kommer att vara på Skobes på Lövåsen och ingång sker via verkstan bredvid huvudentrén. Provningen börjar 18.00 men ni får gärna komma tidigare. Ingången är dock låst men det finns en lapp med ett mobilnummer att ringa så kommer någon och öppnar.

Hasse Hedlund håller i provningen av Springbank och vi kommer även att kunna avnjuta öl, glögg och lite annat julgott. Till mat blir det en jultallrik från Knattebo.
Baren håller öppet hela kvällen och vi uppskattar om ni tar med kontanter i små valörer då det kan vara lite knivigt med växel, åtminstone i början på kvällen. I baren kan ni köpa öl och prova whisky från tidigare provningar och kanske även några nyheter.

Innan provningen hålls ett styrelsemöte där vi bland annat kommer att sätta datumen för vårens provningar. Vi vill gärna se nya provningsledare så känner du för att leda en provning så ta kontakt med någon av oss i styrelsen under lördagskvällen.

Välkomna! Vi syns på lördag!

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *