Kategorier
Okategoriserade

Provning den 22 februari

Nu startar 2014 upp med en Laphoaig provning

Nu är det snart dags för årets första provning och den äger rum den 22/2 på Skobes. Temat blir Laphroaig och Mats Kjäll har premiär som provningsledare. Detaljer kring provningen skickas ut så småningom med redan nu går det bra att anmäla sig enligt nedan.

Sätt in 350:- för medlem och 450:- för gäst på sällskapets bankgiro 790-0194.
Betalningen måste märkas med FÖRNAMN + EFTERNAMN, inget annat behöver anges. Betalar du för någon annans räkning eller anmäler en gäst så måste du även maila oss på info@smokingbarrels.se så vi kan verifiera betalningen. Sammanslagna inbetalningar som består av flera olika betalningsposter behöver också meddelas via mail.

Vi vill också påminna om att årsavgiften för 2014 höjs till 250 kronor och att den ska vara registrerad på sällskapets konto senast 31 januari 2014. Vet ni med er att ni inte betalt ännu så var vänliga att göra det snarast. Om 2 veckor går en komplett medlemslista iväg till Whisky & Bourbon för uppdatering av prenumerationen och har inte din medlemsavgift inkommit då riskerar du bli av med din prenumeration av tidningen.
Om det var någon av er som inte fick det tunna julnumret av Whisky & Bourbon – hör av er så vi får verifiera er prenumeration?

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

www.smokingbarrels.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *