Kategorier
Okategoriserade

Dålig uppslutning

Hej alla

Om en dryg vecka så har vi årsmöte och därefter rom- och chokladprovning. I skrivande stund så är endast 14 stycken anmälda, varav 12 stycken är medlemmar. Med 53 medlemmar så är 12 stycken anmälda ingen vidare uppslutning. Vi kommer dock att köra provningen ändå, eftersom den hitresande provningsledaren redan bokat in sig på hotell och så vidare. Vi kommer dock att gå med en rätt så stor förlust eftersom vi räknat med att betydligt fler skulle anmäla sig. Detsamma gäller även Nicklas på Villa Sandhem som stänger för övriga en sådan här kväll.

Tyvärr så utgör antalet anmälda per provningstillfälle grund för om vi som klubb kan stå som värdar för kommande externa provningar. SWF utvärderar intresset hos arrangerande klubbar och baserar sina urval på detta. Syftet med denna typ av extern provning är marknadsföring från destilleriet eller distributören eller vad provningen nu gäller. För marknadsföring krävs ett större antal deltagare än vad vi i vanliga fall är vana vid. Det betyder att vi i fortsättningen troligen inte kommer att arrangera några fler externa provningar, med undantag för redan inbokade Maltwhisky-VM.

För att minimera förlusten så ber vi härmed samtliga medlemmar att se över sin kalender för att se om det går att pressa in en romprovning mitt i veckan? Om inte, så kanske du känner någon som skulle vilja vara med en sådan här kväll? Maila i så fall till info@smokingbarrels.se eller svara bara på detta mail om ni vill anmäla er. Sista anmälningsdag är måndag 12/5.

Ni som redan anmält er kommer att få en betalningsinstruktion via mail inom kort.

Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *