Kategorier
Okategoriserade

Årsavgiften för 2015

Hej alla,

Här kommer lite information kring årsavgiften för 2015!

Ni som har möjlighet får mer än gärna betala in de 250 kr det handlar om redan nu! Detta beror på att vi under oktober månad behöver betala årsprenumerationen på Whisky & Bourbon till samtliga medlemmar. Har du dock inte möjlighet att göra detta nu så är sista inbetalningsdag för årsavgift den 30:e november 2014.

Vi kommer också att behöva uppdatera medlemsregistret och därmed vill vi veta om du INTE ämnar fortsätta i sällskapet under 2015. Observera att utebliven betalning inte är lika med utträde ur föreningen; utträde måste aktivt meddelas oss via mail eller i samband med någon av våra provningar. Det blir logistiskt väldigt svårt att hantera medlemsregistret och uppdatera prenumerationer i efterhand så därför behöver vi få reda på om du begär utträde allra senast den 30:e september.

Vill du vara kvar som medlem behöver du inte meddela oss utan enbart betala in årsavgiften enligt ovan. Din prenumeration på Whisky & Bourbon fortsätter utan avbrott under förutsättning att din årsavgift betalats in senast 30/11 2014.

Betalningsinstruktion:

Summa: 250 kr

Bankgiro: 790-0194

Märk betalningen med ”Förnamn + Efternamn”

mvh Johan Karlsson

Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *