Kategorier
Okategoriserade

Vårens Provningar

Här kommer en  kalender på provningar till våren. Osäkert är när Malt VM går av stapeln hos oss.

22 Februari Laphroaig

29 mars Fredrik & Göran fixar Edradour

10 maj Årsmötes provning. (Kan bli en Macallan) (Någon som är intresserad att hålla i den)

Närmare information kommer!

Kategorier
Okategoriserade

SWF kvartalsbrev nr 12

Klicka på länken så kan du läsa brevet kvartalsbrev nummer 12

Kategorier
Okategoriserade

Avslutningsprovningen

Nu har en bekräftelse gått ut via mail till samtliga som anmält sig till lördagens provning. Har du inte fått någon bekräftelse så är du alltså inte anmäld. Om du anser det vara felaktigt så hör av dig snarast på denna mailadress, så vi kan rätta till det.
Mail: info@smokingbarrels.se

Intresserad, kolla om det finns platser kvar

Mer info:

Vi kommer att vara på Skobes på Lövåsen och ingång sker via verkstan bredvid huvudentrén. Provningen börjar 18.00 men ni får gärna komma tidigare. Ingången är dock låst men det finns en lapp med ett mobilnummer att ringa så kommer någon och öppnar.

Hasse Hedlund håller i provningen av Springbank och vi kommer även att kunna avnjuta öl, glögg och lite annat julgott. Till mat blir det en jultallrik från Knattebo.
Baren håller öppet hela kvällen och vi uppskattar om ni tar med kontanter i små valörer då det kan vara lite knivigt med växel, åtminstone i början på kvällen. I baren kan ni köpa öl och prova whisky från tidigare provningar och kanske även några nyheter.

Innan provningen hålls ett styrelsemöte där vi bland annat kommer att sätta datumen för vårens provningar. Vi vill gärna se nya provningsledare så känner du för att leda en provning så ta kontakt med någon av oss i styrelsen under lördagskvällen.

Välkomna! Vi syns på lördag!

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

Kategorier
Okategoriserade

Medlemsavgiften för 2014

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014.

Medlemsavgiften för 2014 är höjd till 250 kr och då ingår en årsprenumeration av tidningen Whisky & Bourbon.

Då denna prenumeration ska vara betald av sällskapet inom kort så skulle vi uppskatta om så många som möjligt kan betala in medlemsavgiften snarast. Detta för att sällskapet inte ska behöva ta en så stor minuspost så här i slutet av året. Eftersom det i stadgarna sägs att årsavgiften ska vara sällskapet tillhanda senast den 31/1 året det gäller, så kan vi förstås inte tvinga någon att betala innan dess. Men, vi kan behöva justera detta datum i stadgarna inför kommande år, för att matcha den faktura som den i avgiften ingående prenumerationen innebär.

För att betala in medlemsavgiften för 2014, gör som följer:

1. Betala in 250 kr till sällskapets bankgiro 790-0194.

2. Märk betalningen med ditt FÖRNAMN + EFTERNAMN.