Kategorier
Okategoriserade

Provningen den 22 februari

Alla som anmält sig till Laphroaig-provningen på lördag har fått en bekräftelse på mail från Johan. Några av de gäster som anmält sig saknar vi mailadress till men ni som bjudit in dessa gäster får helt enkelt dubbelkolla så att de får rätt information.
Provningen är på Skobes, entré bredvid verkstan, och den har sin början kl 18. Kom dock gärna en stund innan så vi kan börja på utsatt tid. Är dörren låst! ring 070-641 59 96 kommer någon och öppnar
Efter provningen serveras mat från Knattebo Catering, bestående av kycklingfilé med krämig philadelphiaost och spenat, tomat och basilikasås och rostade rotsaker. Baren håller öppet som vanligt med ett brett sortiment av öl och whisky.

Väl mött på lördag!

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

Kategorier
Okategoriserade

Provning den 22 februari

Nu startar 2014 upp med en Laphoaig provning

Nu är det snart dags för årets första provning och den äger rum den 22/2 på Skobes. Temat blir Laphroaig och Mats Kjäll har premiär som provningsledare. Detaljer kring provningen skickas ut så småningom med redan nu går det bra att anmäla sig enligt nedan.

Sätt in 350:- för medlem och 450:- för gäst på sällskapets bankgiro 790-0194.
Betalningen måste märkas med FÖRNAMN + EFTERNAMN, inget annat behöver anges. Betalar du för någon annans räkning eller anmäler en gäst så måste du även maila oss på info@smokingbarrels.se så vi kan verifiera betalningen. Sammanslagna inbetalningar som består av flera olika betalningsposter behöver också meddelas via mail.

Vi vill också påminna om att årsavgiften för 2014 höjs till 250 kronor och att den ska vara registrerad på sällskapets konto senast 31 januari 2014. Vet ni med er att ni inte betalt ännu så var vänliga att göra det snarast. Om 2 veckor går en komplett medlemslista iväg till Whisky & Bourbon för uppdatering av prenumerationen och har inte din medlemsavgift inkommit då riskerar du bli av med din prenumeration av tidningen.
Om det var någon av er som inte fick det tunna julnumret av Whisky & Bourbon – hör av er så vi får verifiera er prenumeration?

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare
Sällskapet Smoking Barrels

www.smokingbarrels.se