Kategorier
Okategoriserade

Blandad Information

Hej allihop!
Sommaren är här kan man väl säga, fina dagar har varit och väntar. Tyvärr är läget detsamma vad gäller Covid-19 och det dröjer till hösten innan vi kommer att ses igen. Vi ska se om det går att ordna till ett årsmöte och kanske även en provning online under sommaren, de flesta lär väl ändå hålla sig hemmavid.
För er som bokat julkalender, som nu har blivit fulltecknad, väntar många goda smaker i december, en om dagen fram till julafton. Eftersom detta blev väldigt populärt så ser jag ingen anledning att inte köra repris på det kommande år. För er som missat erbjudandet men ändå vill ha tag på en rolig kalender, hör av er, har massor av bra tips där.
För att ni ska ha något att göra så lovade jag att posta studiecirkeln till er alla. Den finns nu att läsa igenom del för del på min blogg www.smaker.nu. Del 1 finns där och del 2 kommer inom kort. Jag kommer att posta en del varje vecka ungefär. Allt material och alla filmer finns dock tillgängliga från och med nu, men för att det ska ge så mycket som möjligt. så råder jag er att läsa igenom de olika delarna först, innan ni går vidare till presentationer och media.
Hoppas att vi ses snart, ta hand om er!

Johan KarlssonEvenemangssamordnareSällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *