Kategorier
Okategoriserade

Rom provning den 13 maj

Tisdagen den 13:e maj kommer Mario Navarro till Sverige och Katrineholm. Han är Global Brand Ambassador för Zacapa, en av världens bästa lagrade rom-sorter. Den framställs av extraktet från den första pressningen av sockerrör och produktionen sker i staden Zacapa i Guatemala. Den färdiga spriten lagras på imponerande 2300 meters höjd i ett Solera-system bestående av fat av typerna ex-bourbon, ex-sherry samt Pedro Ximenez. Där får spriten mogna sakta i en låg tempererad miljö.

Diageo distribuerar Zacapa-rom i Sverige och har för tillfället 3 olika sorter på Systembolaget och dessa kommer vi förstås att prova, bland annat deras 23-åriga rom.

Till romen kommer vi att försöka erbjuda lokalproducerad choklad, en lyxig chokladbit per rom.
Efter avslutad provning kommer vi att äta middag tillsammans, vad är ännu ej klart.

Vi kommer att hålla årsmöte i Smoking Barrels innan provningen har sin början. Mer detaljer och separat kallelse till årsmötet kommer inom kort via mail till alla medlemmar.

Lokal: Villa Sandhem
Tid: 19.00

Pris: 350 kronor för medlemmar i Smoking Barrels och 500 kronor för gäster

Anmälan till denna lyxiga provning sker genom att du svarar på det mail som Johan har skickat ut! Har du inte fått någon inbjudan, maila info@smokingbarrels.se.
Observera att anmälan är bindande! Inbjudan går även ut till andra klubbar i SWF i vår region samt till externa gäster. *Medlemmar i Sällskapet Smoking Barrels har förtur fram till 20/4, därefter tillåts icke-medlemmar att anmäla sig. Betalningsinstruktion kommer sedan att skickas ut till dig via mail i början på maj!

Klicka HÄR får du upp en PDF som kan spridas till vänner och bekanta. Det gäller att vi får ihop en massa folk till provningen. Så sprid detta till alla ni känner.

Välkommen!

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare

Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *