Kategorier
Nyheter

Hur anmäler jag mig till en provning!?

Dessa regler är för att underlätta administration inför provningarna.

1. En inbjudan går ut via mail och läggs även ut på hemsidan.

2. Du anmäler dig och eventuella gäster via mail till info@smokingbarrels.se, senast sista anmälningsdatum som ska vara 2 veckor innan provningsdatum. Anmälan via mail är bindande och gör att vi fortlöpande kan hålla koll på antalet anmälningar.

3. Ett svar på mail kommer tillbaka inom kort där det står hur mycket du ska betala in samt hur du ska märka betalningen. Eftersom vissa banker klipper text och bara skickar med de första 10 bokstäverna i ett betalningsmeddelande så är det viktigt att du skriver in exakt det som vi meddelar dig. Har du anmält gäster så kommer betalningsinstruktion att skickas ut först efter sista anmälningsdatum.

4. När betalning inkommit vårt konto läggs du till på ett utskick som skickas ut cirka en vecka innan provningen äger rum. Det är en bekräftelse på din och dina eventuella gästers anmälan och det kan även innehålla mer information om provningen.

Efter sista anmälningsdatum kontrolleras hur många som anmält sig till varje evenemang. Om antalet medlemmar når upp till maximalt antal platser så kommer din anmälda gäst tyvärr inte att få plats. I händelse av att en provning blir fullbokad redan innan sista anmälningsdatum så är det datum och tid i mailet vid anmälan som avgör om du har en plats på provningen eller inte, enligt principen först till kvarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *