Kategorier
Okategoriserade

Holy Smoke 2020-01

Hej allihop!
Nu har whiskyåret 2020 startat igång och vår första provning är avklarad. Temat med medlemsprovning blev väldigt lyckad där flera provningsledare turades om att presentera whisky som de brann lite extra för. Detta är ett koncept som vi gärna ser mer av framöver, variation är alltid kul.
Tack för alla svar på vår enkät – svaren har hanterats och ligger nu som grund för den nystartade evenemangs kommitténs arbete med årets kommande evenemang.
Förra tisdagen hade vi kickoff och satte kalendern för hela året. Datumen är spikade men temat kan förstås komma att ändras, beroende på hitresande provningsledare och andra faktorer. Vi har flera alternativ för höstens provningar så det återkommer vi till när temat är spikat. Skriv gärna in datumen i era kalendrar, inbjudningar kommer så småningom.
Vi planerar också för en klubbresa till Braunstein Whiskyfestival i Köge i Danmark den 10/10. En sådan resa skulle i så fall äga rum mellan datumen 9-11/10 med två övernattningar och gemensam transport till och från Danmark. Vi tittar på alternativen med buss eller tåg men det beror på hur många vi blir. Ett mail med intresseanmälan har nu gått ut till alla.
Här kommer kalendern för 2020:
Vecka 9 : 29/2 – Islayprovning
Vecka 14 : 4/4 – EM i whisky
Vecka 20 : 16/5 – Jubileumsfest med livemusik
Vecka 35 : 22/8 – Tema ej bestämt
Vecka 39 : 26/9 – Tema ej bestämt
Vecka 41 : 9-11/10 – Klubbresa till Braunstein Whiskyfestival
Vecka 47 : 21/11 – Tema ej bestämt

Vad gäller SWF-buteljeringen av Tomintoul så är den på gång, leverans är planerad till slutet av januari, början av februari. Med viss reservation för sedvanliga förseningar.

Johan Karlsson
Evenemangssamordnare Sällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *