Kategorier
Okategoriserade

Braunstein Whiskyfestival 2020-10-10

Hej,
Den 10/10 håller Braunstein i Köge sin årliga whiskyfestival och då tänkte klubben ordna en resa dit. Datumen det gäller blir fredag 9/10 till söndag 11/10. Vi tittar på att åka med buss eller tåg, lite beroende på hur många vi blir. Även boende kommer att påverkas av hur många vi blir och vi kommer säkerligen att få bo på lite olika hotell.
Eftersom det gäller att vara ute i god tid så tar vi nu in intresseanmälan via mail och senast 29/2 vill vi veta om du vill eller kan hänga med.

Därefter sätter vi ihop ett resepaket och skickar ut ett bindande erbjudande till alla som är intresserade. Observera att man inte måste vara medlem i klubben för att hänga med på resan, det går alltså utmärkt att bjuda med andra enligt principen ju fler desto trevligare.

Välkommen att anmäla ert intresse!
EvenemangskommitténSällskapet Smoking Barrels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *