Kategorier
Okategoriserade

The Angel’s Share

Filmtajm

Den 13:e april kl 15.30 på Cinema 2 i Katrineholm, visas dramakomedin The Angel’s Share eller Änglarnas andel som den heter på svenska. Filmen har regisserats av Ken Loach och har spelats in på bland annat Balblair Distillery i skotska högländerna. En film med whisky i fokus med andra ord. Mer om filmen hittar ni här:

http://www.imdb.com/title/tt1924394/

Innan filmen håller Sällskapet Smoking Barrels en presentation av sällskapet och de whiskyprovningar som hålls med jämna mellanrum. Ni som inte redan är medlemmar kommer att kunna ansöka om medlemskap på plats.

Vi vill gärna att ni anmäler om ni kommer eller inte genom att skicka mail till denna adress. Detta för att vi ska veta hur många som kan tänkas dyka upp då detta samordnas med bland annat Rotary och den lokala vinklubben.

När: 13/4 kl 15.30

Var: Cinema 2 i Katrineholm

Pris: 50:- (betalas kontant på plats)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *