Kategorier
Okategoriserade

Inbjudan till whiskyprovning 23 mars

Det finns fortfarande platser kvar och vi tar emot anmälningar fram till och med den 14/3, alltså nu på torsdag.

Nu har det blivit dags att anmäla sig till whiskyprovning igen. Denna gång är temat Japan och vi kommer att få ta del av en berättelse om whiskyns historia och utveckling i Japan och under berättelsens gång kommer vi att prova 6 olika sorter. Denna provning är vägledd och ställer inga krav på förkunskaper – därmed lämpar den sig utmärkt även för nybörjare.

När: Lördag 2013-03-23 kl 17.00

Var: Talltullen BRF

Pris: 350:- för medlemmar, 450:- för gäster

Tema: Japan

Antal platser: 34

Mat: Japansk hjortgryta med ris, grönsaker och frukt

Whisky: 6 olika japanska sorter (Nikka Yoichi, Nikka Yoichi 15yo, Nikka From The Barrel, Miyagiko 10yo, Taketsuru 12yo samt Nikka Coffey Grain)

Efter provning serveras mat och baren håller som vanligt öppet. Vi kommer även att bjuda på lite överraskningar under kvällen, bland annat kan whiskykunskap värdesättas lite extra denna kväll!

För att anmäla dig till provningen gör du som vanligt en insättning på sällskapets bankgiro 790-0194.
Betalningen märks med ditt FÖRNAMN + EFTERNAMN.
Som gäst måste du också maila till info@smokingbarrels.se med ditt fullständiga namn, mailadress alternativt telefonnummer. Provningen är reserverad för medlemmar fram till sista anmälningsdatum vilket är 14/3. Därefter tillåts gäster enligt kölista.
För att vår logistik ska fungera måste anmälan och betalning ske enligt ovan. Om detta inte fungerar är det omöjligt att du senast en vecka innan provningen ska kunna få reda på om du är med på provningen eller inte.

Välkomna önskar ”provningsgruppen 23:e mars”!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *