Kategorier
Okategoriserade

Intressanta whiskyhändelser som är på G!!

På G

15:e maj
Årsmöte och whiskyprovning. Anthony Wills destillerichef på det lilla Kilchoman Distillery på Islay håller i provningen

24:e maj – 1 juni
Islay Festival (Feis Ile), Skottland.

Ytterligare evenemang som kan vara intressanta för klubben:

Svenska Eldvatten
Den relativt nya och fräscha oberoende buteljeraren håller gärna provning för vår klubb, någon gång under hösten.  Många fina buteljeringar finns och fler kommer att släppas inom kort. Relativt dyra buteljeringar så priset på denna provning kan möjligen bli lite högre än vanligt.

Martin Markvardsen
Brand Ambassador för Macallan och Highland Park. Kan komma till oss kostnadsfritt och hålla provning, dock inte helger. Önskat antal deltagare är 50.

Stewart Buchanan
Brand Ambassador för BenRiach och Glendronach kommer hit under vecka 19, 7-10 maj. Har lagt in önskemål om 10:e maj eftersom det är en fredag. Avvaktar svar därifrån.

James Wills
Kilchomans marknadschef James Wills besöker Sverige och erbjuder provningar 12-16 maj. Minimi antal är 30 personer men här är det söndag-torsdag som gäller, så det kanske är svårt att få tillräckligt många intresserade?

Mats Sköld
Driver företaget Mats Sköld Tastings och tar betalt för att hålla i provningar. Har dock ett brett register med whisky, tequila, rom, calvados, cognac, champagne, öl, cigarrer, choklad och mer därtill. Har ett bra anseende hos andra whiskyklubbar runt om i lander.

Johan Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *